Vekil Açanal açıkladı: Urfa'ya kaç doktor kadrosu açıldı
AK Parti Şanlıurfa milletvekili Gülender Açanal al Şanlıurfa'ya açılan hekim kadrolarını açıkladı.
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Zemzem Gülender Açanal Şanlıurfa’nın için sağlık alanında önemli bir duyuruda bulundu. Sağlık Bakanlığı tarafından Personel Bilgi Sistemi üzerinden 26 Şubat 2021 saat 18.00’e kadar tercih başvurularının yapılacağı 97. Dönem Hizmet Yükümlülüğü (DHY) münhal kadroları kurası için Şanlıurfa’ya yapılacak olan hekim kadroları açıklandı.
AÇANAL: ŞANLIURFA’MIZA HAYIRLI OLSUN
Sosyal medya hesabından “Şanlıurfa’mıza hayırlı olsun” ifadeleriyle başlayan Vekil Açanal şu ifadeleri kullandı: "97.Dönem (DHY) kurası ile ilimize hekim kadroları açıldı. Tıbbı Onkoloji, İmmünoloji, Alerji Yoğun Bakım Uzmanı, Yenidoğan Uzmanı, Plastik Cerrahi, Geriatri Kadın Doğum, Çocuk Genetik Hast. uzmanı kadroları açılmıştır.”
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar 2
Kalan Karakter: