Viranşehir Belediye Başkanı Ekinci’den açıklama
Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, ilçeye hayvan pazarı ve mezbahane yapılacağını duyurdu.
Konuyla ilgili açıklama yapan Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, şunları söyledi: “Şanlıurfa Büyükşehir Belediyemize Modern Hayvan Pazarı ve Mezbahane yapımı için yer tahsisi yapıldı. En kısa zamanda ihale sürecine hazırlanarak siz değerli hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız. Şehrimizin tarım ve hayvancılık sektörüne önemli katkıda bulunacak olan Viranşehir Modern Hayvan Pazarı, Mezbaha ve Sosyal Tesis Alanının ilçemize hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyorum.”
Ekinci, projenin hayata geçirilmesinde destek ve katkı sunan Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin ile Viranşehir Kaymakamı Ömer Dereci’ye de teşekkür etti.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: