
Karakış: Şampiyonluğu kaçırdığımız için üzüntülüyüz
Viranşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Nurettin Karakış, takımı 3’üncü Lig’e taşımak için ellerinden geleni yaptıklarını ancak şanssızlık sonucu bu hedeflerine ulaşamamanın üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekincinin desteğiyle sezon başında yönetimiyle birlikte göreve geldiklerini ve güçlü bir kadro kurduklarını ifade eden getiren Karakış, “Sezon öncesinde şampiyonluk için kaliteli futbolculardan oluşan güçlü bir ekip kurduk. Bölgesel Amatör Ligi’nde yeni bir takım olmamamıza rağmen sezonu 2. Sırada tamamladık. Gönül isterdi ki güzel sonuçlar alarak şampiyon olup, 3. Lig yolunda büyük bir virajı geride bırakalım ama kısmet olmadı, artık önümüzdeki sezona bakacağız” dedi.

Karakış’tan Ekinci’ye teşekkür
Viranşehir Belediye Spor’a destek verenleri de unutmayan Karakış, “Sezon boyunca maddi ve manevi anlamda yanımızda olan Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’ye, zorlu karşılaşmalarda kendilerini yalnız bırakmayan taraftarlarımıza ve Viranşehir Belediye spor için ter döken futbolcular ile teknik heyete verdikleri emeklerden dolayı ben ve yönetici arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Yorumlar
Kalan Karakter: