Mersin-Adana arasında Tarsus Yenice Kavşağında bir otobüs ile çok sayıda aracın karıştığı zincirleme kazada ilk belirlemelere göre 10 kişinin öldüğü, 30 kişi yaralandığı bildirildi.
Mersin-Adana arasında Tarsus Yenice Kavşağında bir otobüs ile çok sayıda aracın karıştığı zincirleme kazada ilk belirlemelere göre 10 kişinin öldüğü, 30 kişi yaralandığı bildirildi.
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, TAG Otoyolundaki zincirleme trafik kazasında ilk belirlemelere göre 10 kişinin öldüğünü, 30 kişi yaralandığını duyurdu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: