Ülkemizde maalesef son yıllarda özellikle UTANMAZLIĞIN AYYUKA çıkması ile Karanlık dehlizlerdeki sütü bozuk, diplomalı pislik kişiliksiz, torpil budalası ne idiğü belirsiz kişilere teslim edilmiştir.
Bu tür asalakların amaçları ise gelecek nesilleri donanımlı bilgili sorgulayan akıl yürütebilen özgüvenli olarak değil asalak pısırık, bastırılmış duygular ile kabuğuna çekilen her söyleneni doğru ve Emir telakki eden BİAT Yozluğu ile köleliği empoze etme gayreti güdüp kendilerine ve yalakası oldukları sınıf için Ordu yetiştirme derdindedirler.
Eğitimdeki amacın, hem bilgi beceri zeka ve akıl yürütmeyi hem de okul ve iş hayatında meslek seçimlerinde öncü rol oynayan bilgilerle genç nesillerin önünü açarak yetiştirmek olmasına rağmen, maalesef. Okumuş değil biatçı zır cahil kitle onların işine geldiği için bunu yapıyorlar.
Çünkü ;
Kendileri okul, eğitim beceri akıl yürütme felsefe yapma ve gelecek kaygısı olmayan D(Ayı) lara sahip oldukları için bunlarda kendi AYI' lıklarını genç nesile empoze etmek ve bu vesile ile 10-15 yaş aralığında geleceğin genç dimağlarını yakalarından tutup hem küfür hakaret ve tehdit edip hemde dayakla (tımar eder gibi ) islah edeceklerini adam edeceklerini sanan aptal bir o kadarda geri zekalı çocuk, öğrenci, genç ve insan psikolojisinden nasibini almamış HAYVAN vari hareket eden SIĞIR olmaktan kurtulamayan ve her genci çocuğu da kendisi gibi SIĞIR olarak gören ve bu durumdan memnun ve mutlu olan SAPIK RUHLU TORPİLLİ ,UTANMAZ GÜRUH değilde nedir..?
Hangi çağdayız ya, hangi Afrika ülkesinde yada hangi şeriat ülkesindeyiz ( bunlarda bile olmayan sığırlık ) 21.yy da insanların daha 3-4 yaşlarından itibaren geleceğe hazırlandığı,geleceğimiz diye onurlandığımız gururlandığımız çocuklarımıza Toplum önünde veya yanlız dayak atmak, tehdit ve küfürler etmekte nedir..?
Bu cesareti nereden kimden alıyor..?
Kimler bu sığır çobanlarına diploma veriyor...? Kimler, bu sığırlara psiko-danışma ve sosyal ilişkiler dersi verip idareci eğitimci yapıyorlar anlamış değilim..!
Bu tür sığırlar SIĞIR ÇOBANI bile olamaz, çünkü kendileri SIĞIR,
Çoban olabilmek için sığırın dilinden ruhundan anlamak gerekir, bu tür (Hayvana hakaret ) HAYVANLAR ne diye görevlendirilir-ki...!
Geleceğimiz bu sığırlara emanet ise Çoban bile olamaz, köleci,biatçi yobaz zır cahil olmaktan başka...!
Yorumlar
Kalan Karakter: